“Çfarë the ti, ik largohu që këtu, s’të vjen zor”, cfarë i tha qytetarja Ramës që e nervozoi

  Pasditen e djeshme kryeministri Edi Rama ishte në zonën e ish-kënetës në një takim me qytetarët që u janë dëmtuar shtëpitë nga tërmeti i mëngjesit të 26 nëntorit.

  Mirëpo në këtë takim ka ndodhur një situatë e pa këndshme për kryeministrin Rama, i cili pati një debat me një qytetare, duke e përzënë këtë të fundit nga takimi.

  Rama: Shyqyr zotit jeni mirë me shëndet, s’keni viktima se të tjerët i çuan me autokolona në varr.

  Qytetarja: Ja pra ndërtuesit tuaj. Sa kanë dashur kanë marrë.

  Rama: Çfarë the ti?

  Qytetarja: A i dhatë ju firmat për ndërtimin? Ne kemi paguar sa qimet e kokës.

  Rama: Ik largohu që këtu. S’të vjen zor s’të vjen. Largohu që këtu. Nuk lejoj as sharje dhe as provokime. Provokator këtu nuk pranoj.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *