Cifti shkoi me pushime ne Mykos por ve duart ne koke kur i vjen fatura

Nje cift shkoi me pushime në Mykonos ne Greqi dhe rruges u tunduan nga oferta e një shezlongu falas në plazh, për sa kohë te blenë një pije.

Çifti porositi dy smoothie dhe një pjatë me makarona karavidhe, por u cuditen kur errdhi fatura.

I gjithe ky sherbim kushtoi 599 euro.

Ata se besuan qe fatura do te kushtohte kaq shume.

Eshte shume e ekzagjiruar qe per dy pije dhe nje pjate makarona te paguash 599 euro.

Kjo fature me prishi dhe pushimet e mia pasi kjo shume me rendoi shume ndaj para se te uleni shikoni cmimet pasi mund te beheni viktim e restoranteve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *