Cifti shkon me pushime ne Turqi. Por nuk e beson se si ishte dhoma e hotelit.

Nje cift shqiptar shkojn per pushime ne Turqi dhe zgjedhin nje hotel me 4 yje. Por sic ndodh gjithmon ndryshe eshte ne realitet dhe ndryshe eshte kur shikon fotot.

Pasi shkojne ne Turqi dhe marrin celesat e dhomes per tu clodhur cuditen nga dhoma e hotelit pasi jastiket ishin te grisur me vrima dhe kjo i habiti.

Si ka mundesi nje hotel me 4 yje me jastek te grisur pasi ai dukej shume i bukur ne foto.

Po ashtu dhe doreza e banjos ishte e prishur.

Po ashtu dhe carcafet te grisur ne disa vende.

Epo te shkosh per pushime dhe te paguash para e ne fund ti fle ne nje dhome te tille ja keshtu ndodh kur shkon me pushime ne Turqi.

Ndaj beni kujdes kur udhetoni pasi fotot nga realiteti jane shume ndryshe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *