Cifti shqiptar lind femijen e pare ne naten e nderrimit te viteve ne Itali. Shkoni cfare emri te bukur i ka vendos

ITALI- Një ‘Diell’ vjen në jetë në familjen shqiptare në Itali në natën e ndërrimit të viteve.

Pikërisht me këtë emër, Sole, vendosën ta pagëzojnë vajzën e tyre çifti shqiptar në Empoli, duke qenë dhe foshnja e parë e lindur për 2023-in në qytetin italian.

Sole, e lindur në spitalin San Giuseppe në Empoli peshon 3 kilogramë e 650 gram dhe ka lindur në orën 2:10 të datës 1 janar.S.C/Shqiptarja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *