Cmendet gruaja shqiptare ne Itali paguan vrases me pagese per te vrar burrin

Më 13 dhjetor, në Rocca Priora të Italisë u regjistrua një ngjarje e rëndë. Në banesën e tij, u ekzekutua me armë zjarri nga dy persona, shqiptari Petrit Caka. Porositësja e atentatit ishte vetë gruaja e të ndjerit. Shkaku pse bashkëshortja pagoi dy vrasës për të ekzekutuar burrin e saj, ishin abuzimet e tij të shpeshta ndaj saj. I ndjeri mësohet se e dhunonte vazhdimisht gruan, ndaj dhe kjo e fundit e lodhur, gjeti zgjidhje të vetme vrasjen e tij, e kështu gjeti vrasës me pagesë.

Vrasësit që zbatuan urdhrin e gruas shqiptare, ishin dy shqiptarë të cilët udhëtuan nga Shqipëria në Itali dhe vranë Cakën. Vrasësit nga Shqipëria inskenuan një grabitje në shtëpinë e shqiptarit e më pas e vranë me thikë duke i shkaktuar një sërë plagësh në qafë dhe në trup me pasojë vdekjen dhe më pas u kthyen në Shqipëri. Pas një sërë hetimesh, policia ka arrestuar shqiptaren që pagoi persona për të vrarë burrin e saj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *