Cmendet moti, stuhi permbytje dhe rrufe. Cati te shkulura dhe makina te demtuara

KOSOVE- Diten e spotme Prishtina eshte perfshir nga nje mot i keq me rrufe stuhi dhe permbytje. raportohen per shume deme.

Pemet jane rrezuar dhe rruget jane te mbushura me uje. Ne disa lagje catit e shtepiave jane shkulur nga era e forte.

Ndersa shume makina jane demtuar nga sendet qe ka sjell stuhit. Nje mot kaq i keq nuk eshte pare ne Prishtin ne fillim te muajit Korrik.

Metereologet shprehen se dhe dita e neserme pritet te jete me reshje shiu ne te gjithe territorin Shqiptar por dhe ate te Kosoves.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *