Cmimi i gjelit te detit arrin rekord. Ja sa shitet kilogrami

Dhe kete vit cimi i gjelave te detit do te jete i larte dhe pritet qe te kete nje renie te blerjes pasi me rrogat dhe pensionet tona te ulta e ben shume e veshtire te blesh nje gjel deti.

Pritet qe ky vit cmimi te jete nga 13.000 deri ne 15.000 kg.

Peqini eshte vendi ku tregtohen me shume gjelat e detit dhe mishi i tyre ka nje shije me te mire.

Fermeret jane shprehur se rritja e cmimeve vjen se ushqimet qe ne ushqejme gjelat jane rritur dhe kjo ka bere qe te rritet dhe cmimi i tyre. Shiko.news

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *