Dalin fotot/ Këta janë dy të rinjtë që humbën jetën në Patos

  Në ngjarjen e ditës se djeshme në qytetin e Patosit dy të rinjtë Elis Kapaj dhe Manol Rrapaj humbën jetën.

  Përfilitet se ‘molla e sherrit‘ ishte motra e Martin Skëndaj. Ky i fundit nuk pranonte lidhjen e motrës.

  Deri më tani sipas informacioneve paraprake përplasja nuk ka filluar dje, por disa muaj më parë.

  Së fundmi kanë dalë fotot e dy të rinjve. Fotot janë pulikuar nga ‘’fax news’’.

  Po sipas tyre e motra e Martin Skëndajt ishte e dashuruar me Manol Rrapaj. Prindërit e Skëndajt nuk ishin dakord dhe e martuan të bijën në Panahor të Ballshit.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *