News

Del përgjigja e autopsisë për çiftin nga Librazhdi, ja kush ishte shkaktari dhe pse ndodhi

Del përgjigja e autopsisë për çiftin nga Librazhdi, ja kush ishte shkaktari dhe pse ndodhi

Dolën sot pergjigjet e autopsisë së Rezarta Hajdarit e cila u humbi jeten 5 ditë pas dasmës.

 Mësohet se në përgjigjen e autopsisë thuhet se Rezarta Hajdari dhe Olsi Hajdari janë helmuar nga monoksidi i karbonit i cili është përhapur si pasojë e prushit që mbanin ne dhomën e gjumit. 

Përgjiigja e autopsisë së Rezarta Hajdarit ka dalë të premten dhe nëpërmjet postës po dërgohet pranë prokurorisë së Elbasanit. Burime zyrtare nga organi i akuzës pohojnë se kemi të bejme me helmim nga monoksidi i karbonit.