Detaji qe tradhetoi Naimin ne varrimin e Liridones qe cuditi te pranishmit

Ne varrimin e Liridones ku ishte i pranishem dhe Naimi njerezit nuk e priten qe ai te mos fal namazin e xhenazes. Pra kur te gjithe falen per Liridonen dhe bejn lutje per te Naimi nuk ka reaguar fare ne kete rast.

Kjo gje habiti te pranishmit se si bashkesheroti nuk ja fali namazin e fundit bashkeshortes se tij dhe nuk u lut per te.

Te gjithe burrat qe ishin aty falen namazin dhe u luten per Liridonen. Ky veprim qe Naimi beri ishte nje shkak qe njerezit filluan te dyshonin se ai kishte lidhje ne vrasjen e Liridones.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *