Deti eshte me dallge dhe pushuesit po lahen. Roja plazhit ja fut gjumit ne plazhin e Spilles

Shqiperia vend i cudirave. Eshte fotografuar diten e sotme ne plazhin e Spilles roja i plazhit.

Ne foto duket qe ai po fle gjume ne kohen e pasdites.

Edhe pse dita e sotme ishte deti me dallge dhe pushuesit duhet te ishin vezhgim roja mbase ka qene i lodhur dhe eshte duke fjetur gjume.

Humbja e vigjilences e rojes mund te jete tragjike ne nje dite ku deti eshte me dallge. Shiko.news

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *