Dikur ishte fshatare sot eshte nje super modele

E rritur në një fshat konservator rural në Gjermani, Jessy ishte e vendosur të ishte ndryshe dhe vendosi të shpërngulej në Vjenë, Austri pasi la shkollën në 2019.

Që atëherë ajo ka shpenzuar 24 mijë paund për ta kthyer veten në një BARBIE të jetës reale me operacione kozmetike duke përfshirë liposuksion, mbushës të faqeve dhe mjekrës dhe mbushës të buzëve.

Jessy tha: “Tani, unë dua ta kthej trupin tim në një trup të plotë kukull Barbie të kompletuar me buzë ekstreme, gjoks ekstrem dhe një trup ekstrem”.

Në moshën 18-vjeçare, Jessy shpenzoi 6,000 £ që prindërit e saj kishin kursyer për të gjatë fëmijërisë së saj për të paguar për operacionin e zmadhimit të gjoksit duke.

Ajo tha: “Unë jam rritur në një fshat në Gjermani dhe gjithmonë kam dashur të jem e bukur.

“Prindërve të mi nuk u pëlqente kur unë doja të isha më femërore ose tregoja interes për grimin dhe stilin.

“Kur lashë shkollën, u transferova në një qytet më të madh dhe fillova të bëhesha më femërore.

“Unë i përdora paratë që prindërve te mi kursimet e tyre per rritjen e gjoksit me pas rregullova dhe pjese te tjera te trupit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *