Diola Dosti humb njeriun e saj të shtrenjtë.

Diola Dosti nutricionistja e talentuar ndan lajmin e hidhur pasi humb njeriun e saj te shtrenjte.

Gjyshja e saj ka humbur jeten diten e sotme dhe ajo publikon lajmin ne rrjetet sociale.

Ajo shkruan:“Lamtumirë fisnikja, gjyshja ime e shtrentë”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *