Doktori shqiptar i tha të operohet, pasi shkoi në Itali doktori italian i tregon të vërteten

Dh.R. e semurë nga zemra dhe mbipesha shkon me urgjencë ne nje spital privat ne Tirane. Pas ekzaminimit qe i bëjnë doktorët i thonë që duhet te operohet. Dhe operimi kushtonte 10 mijë euro.

Nga pamundesia e pagimit te shumes se lekeve e bija e dergon ne Itali per nje vizite me te specializuar. Dhe pas vizites qe beri ne spitalin italian doktori italian i jep lajmin e mire:

“ Ju nuk keni nevoje per nje operacion pasi per verehet vetem takikardi, keshtu qe thjesht duhet te pini ilacet dhe nuk eshte e nevojshme operimi”.

Doktoret shqiptare ne spitalet private i ngjajne kasapëve, çdo gjë e lidhin me paranë, thotë zonja në fjalë, dhe ata i shikojnë njerezit si tufa parash ndaj beni kujdes se ndoshta per nje dhimbje koke ju ikin 10 mijë euro.

Merrni gjithmone mendim te dyte apo te trete kur eshte fjala per specialistet ne Shqiperi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *