Duket shtepi e thjeshte por kur hapen dyert ishte njesoj si ne vitin 1930

Një shtëpi ka dalë në shitje për herë të parë në 80 vjet – dhe është praktikisht e paprekur nga koha kur u ndërtua për herë të parë.

Agjentët e patundshmërive kanë thënë se shtëpia ka raftet te vjetra trëndafila në tavan dhe një dollap në kuzhinë që të kujton dizajnin e brendshëm të viteve 1930.Nje mrekulli e vertete.

Shtëpia me bazë në jugperëndim, ka tre dhoma gjumi dhe një kopsht me nivele në pjesën e pasme, raporton Bristol Post .

Dhe kjo nuk është e gjitha, ish-pronarët ishin “udhëtarë të mprehtë” dhe “aktivë” në vitet e tyre njëqindvjeçare.

Shtëpia në Hengrove Lane po tregtohet nga agjentët e pasurive të MG si “një shtëpi e mrekullueshme me tarraca që shpërthen me potencial”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *