Duroi për vite me radhë tradhëtinë e ish-burrit, prek sërish Arjola: Donte të më

  Arjola ka t ronditur shpesh herë opinionin publik teksa ka treguar vështirësitë e shumta që ka pasur martesa e saj.

  Sot ajo është ndalur tek momenti i d ivorcit dhe sakr ificat që i është dashur të bëjë për të fituar kujdestarinë e fëmijëve të saj.

  “Kam 3 vite që jam në gjyq, donin të m’i ndanin fëmijët. I thash ose me mua ose me atë, fëmijët nuk pranoj t’i ndaj”,- tha ajo.

  Gjithashtu ajo ka shtuar se me babin e fëmijëve të saj nuk ruan më asnjë komunikim, pavarësisht se fëmijët janë në kontakt të vazhdueshëm.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *