Durres/ I mori jeten gruas, ja cfare tha autori ne sallen e gjygjit

    Autori ka pranuar krimin dhe eshte shprehur se ka pasur konflikte te vazhdueshme me te shoqen.

    Ai tha se ka qene ne kushte te renduara psikologjike dhe duke qare tha se ishte nje konflikt i castit. Kemi tre femije te mrekullueshem, dy prej te cilave doktoresha, i kerkoj falje , nuk duhet te kisha arritur deri ketu,.

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *