“E mbajta 8 ditë në shtëpi me oksigjen, në spital as 8 orë nuk e mbajtën dhe i thane nderroi jete”

    Ditën e sotme, eksperti i Shëndetit Publik, Erion Dasho, njoftoi se një i afërmi tij kishte humbur jetën nga Covid, duke lëshuar një sërë akuzash në drejtim të sistemit shëndetësor në vend.

    Por, ky nuk është denoncimi i vetëm që vjen ndër radhët e ekspertëve. Mjeku Mhill Gecaj ka komentuar në postimin e Erion Dashos, duke treguar një tjetër rast që humbi orën vetëm 8 orë pasi kishte shkuar në spitalet Covid.

    Mjeku Gecaj thekson se çdo ditë po diagnostikohen dhjetëra raste, të cilët po mjekohen në shtëpi pa asnjë lloj mbështetje.

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *