Edukatorja i merr jetën vajzës 3 vjeçe pasi e hodhi nga shkallët

Prindërit i çojnë fëmijët e tyre në çerdhe dhe kopësht sepse nuk kanë mundësi të kujdesen për ta, pasi janë në punë.

Por një nënë e re mund ta kishte ende gjallë vajzën e saj nëse nuk do e kishte çuar në çerdhe. Nëna e vajzës tre vjeçe me emrin Vjeshta mori një telefonatë që do të ndryshonte plotësisht jetën e saj. Telefonata erdhi nga menaxheri i kopështit, ku shkonte vajza e saj.

Ai i tha se vajza e saj ishte lë nduar në kopësht. Nëna menjëherë la punën dhe shkoi në çerdhe për të transportuar vajzën e saj në spitalin më të afërt. Por vajza e saj e vogël nuk mundi të mbi jetonte.

Më vonë u bë e ditur se ajo kishte rënë nga shkallët. E vogla nuk donte të hiqte pallton dhe edukatorja duke ia hequr me fo rcë padashje e kishte rrëzuar nga shkallët.Dhe ndodhi kjo ngjarje qe nuk pritej.

Ne i shprehim ngushellime familjes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *