Elisa Spiropali bëhet nënë për herë të dytë, ja emri i veçantë i djalit

    Elisa Spiropali është bërë sot nënë për herë të dytë me një djalë.

    Spiropali e ka ndarë vetë lajmin në “Facebook”, ku shfaqet me vajzën e saj dhe djalin e porsalindur të cilit ia ka vendosur emrin Kren

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *