Euro “fluturon”, ja sa u kembye monedha e eurozonës diten e sotme

  Ditën e enjte monedha e eurozonës eshte rritur akoma duke kapur vlerën e 122.10 lekëve.

  Sipas tregut valutor, dollari amerikan gjithashtu ka pësuar sërish rritje në vlerën e 110.20 lekëve.

  Edhe Paundi britanik, rritet në vlerën e 144.50 lekëve.

  Ndërsa Dollari kanadez, mbërrin në vlerën e 82.80 lekëve, duke pësuar rënie.

  Franga zvicerane, zbret në vlerën e 111 lekëve.

  Dhe së fundmi jeni japonez, shkon në vlerën e 0.93 lekëve.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *