Fëmijët e saj rrinin gjithë kohës me celular Por idea e mamase i dha të gjithëve një mësim të vyer

Ja ç?ka bërë një mama për të inkurajuar fëmijët për të pastruar shtëpinë.

Kur fëmijët arrijnë në një moshë të caktuar, është koha t?i mësoni përgjegjësi të vogla. Kjo mama e zgjuar ishte një hap përpara të rinjve të saj kur ajo hartoi një plan. Ajo shpresonte të kthehej në shtëpi në një kuzhinë të pastër dhe kështu mori kontrollin në dorë dhe vendosni disa kushte.

Fëmijët i duan pajisjet e tyre dhe nuk mund të jetojnë pa internet, dhe për fat të mirë për prindërit, ata mund të largohen me shtypjen e një butoni. Ajo kja vënë një shënim: Fjalëkalimi i sotëm i WiFi mund të hapet duke dërguar një foto të një kuzhine të pastër. Fotografia e dërguar DUHET të përmbajë një kuti nga ato mbi sobë (për të parandaluar ripërdorimin e fotografive të mëparshme). Faleminderit qe luajte. Me dashuri, mami

Ideja e kësaj mami mund të përdoret jo vetëm për pastrimin e kuzhinës, por edhe për çdo punë të përditshme, duke bërë detyrat e shtëpisë dhe funksionon edhe gjatë fundjavave! Pasi ta lexoni do ju ftoja ti benit “like” dhe “Share” ne menyre qe ta lexojne dhe miqte tuaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *