Filmoi veten nen rrenoja dhe la amanetet e fundit familjareve…VIDEO

Ne termetin qe ndodhi 7 dite me pare ne Turqi kane humbur jeten me shume se 37.000 persona. Por nene rrenoja ende ka familje qe jane ende gjalle.

Nje familje neKahramanmaraş e mbuluar nene rrenojat ka bere nje video ku kerkon ndihme qe te vijne per ti shpetuar por ato kane lene dhe nje amanet.Ata kane thene se nese vdesin duan qe familjaret e tyre te paguajn borxhin qe kane.
Ndaj ky eshte amaneti yn nese na gjeni te vdekur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *