Flamuri dhe Monda, çifti shumë i dashuruar qe i kan zili te gjithe

Rrjetet sociale i kanë identifikuar shumë njerëz, të cilët në rrethana normale ndoshta nuk do të njiheshin nga një audiencë kaq e gjërë.

I tillë është edhe rasti i Rajmondes dhe Flamurit, çiftit nga Kosova, por që jetojnë në Diasporë.

Janë të rinjë, të pashëm, por ajo që i ka piketuar ështe se Monda ka më shumë kilogram.

Ata, kanë qenë edhe në televizione duke dhënë intervista dhe tregojnë se shpesh janë bu.llizuar./Kosovarja/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *