Flet nëna e vajzës në Librazhd: Nuk ngremë dot kokën lart, duhet të ikim nga këtu

Në lidhje me këtë ngjarje ka folur nëna e vajzës. Ajo u shpreh se të gjithë familjarët janë në gjendje te lodhur psikologjike dhe nuk e ngrenë dot kokën lart.

Zonja tha se nuk i kan ber gje vajzën pas publikimt të videos dhe se ajo ndodhet në Tiranë nën kujdesin e Shoqatës .

Nëna e vajzës tha se personat që kanë nxjerrë videon duhet të përballen me ligjin dhe kërkoi ndihmë për tu shpërngulur nga vendi ku jetojnë pasi situate në të cilën ndodhen është shumë veshtir.

“Jemi jashtë mase keq, jemi te lodhur të gjithë. Nuk e ngremë dot kokën lart. Videoja duhet të hiqet. Vajza nuk e dinte se çfarë fliste në intervistë e morën me zor.

Ne nuk i bem gje vajzën. Vajza ka ikur në Tiranë, e ka marrë shoqata e Elbasanit nuk e dimë ku është. Ata persona që kanë nxjerrë videon duhet të ndiqen. Ne kërkojmë të ikim nga këtu të shpërngulemi, nuk jetohet më këtu.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *