Foshnjave te porsalindura në kete shtet po i vendosin mburoja për t’i mbrojtur nga virusi

  0
  129

  Foshnjeve të porsalindura në një spital në Tajlandë iu dhanë mburoja fytyrës për t’i mbrojtur ata nga kontraktimi aksidentalisht i koronavirusit të ri.

  Spitali Praram 9 i Bangkok tha që ata donuan pacientët e tyre të vegjël me maska për t’i mbrojtur ata nga virusi që mund të përhapet përmes pikave nga kollitjet dhe teshtitjet.

  “Spitali Praram 9 ka përgatitur një mburojë për fytyrën për të mbrojtur të porsalindurit nga pikat nga kollitjet ose teshtitjet. Kjo është një nga masat në vend për të rritur qetësinë e mendjes së nënave që lindin në spital, të cilët shqetësohen për shëndetin e foshnjës “, tha spitali në Facebook.

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here