(Foto) I kanë zënkat me skenar? Monika dhe Donaldi më parë kanë qenë çift, ja ku?

  Janë dy banoret më të komentuar në spektaklin më të shikuar në trojet shqiptare “Big Brother Albania Vip”. Behët fjalë për aktorët Monika Lubonja dhe Donald Veshaj.

  Që kur u futën në shtëpinë e famshme, ata kishin një raport mjaftë të mirë mes vetë.

  Por pas një zën ke mes tyre, që të dy filluan të “urre hen” mes vetë, pas kemi dëgjuar mjaftë shumë thashetheme teksa bëjnë për njëri-tjetrin.

  Përveç se i bashkojë shtëpia e famshme, a e dinit se dikur Monika dhe Donaldi ishin partner në vallëzim. Ata morën pjesë në “Dance With Me”.

  S

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *