Gjinekologu i cudit te gjithe me deklaraten qe ben: Vajzat që ngelin shtatzënë 30 vjeç i quaj plaka!

Gjinekologu Shkëlqim Balili ka bërë një deklaratë në një emision televiziv pak ditë më parë ku ka deklaruar se mosha optimale për të lindur fëmijë për një femër është nga 19-28 vjeç.

Ai u shpreh se femrat të cilat ngelin shtatzënë në moshën 30 vjeç e mbrapa ai i quan plaka.

Sipas mjekut, ora biologjike e femrës për të lindur fëmijë mbaron para moshës 30-vjeçare dhe ka bërë thirrje që të ketë më shumë informacion nëpër media për edukimin shëndetësor të njerëzve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *