Gruaja lind djale por burri i vendosi nje emer qe e beri me dhimbje koke

Përjetimi i disa dhimbjeve të stomakut mund të jetë rezultat i disa gjërave, duke përfshirë depërtimin e thellë gjatë marrëdhënies seksuale, e cila mund të shkaktojë nervin vasovagal, i cili lidh trurin, zemrën dhe sistemin tretës, si rezultat i kontaktit me qafën e mitrës, vëren Dr. Roskin. .

“Në mënyrë tipike, muskujt do të tkurren në mënyrë të pavullnetshme në legen dhe dyshemenë e legenit pas orgazmës, duke shkaktuar një ndjenjë ngërçesh pas seksit,” thotë James A. Gohar

Ndërsa kjo lloj dhimbjeje zakonisht është e trajtueshme, shpesh marrja e një ilaçi anti-inflamator jo-steroidal si ibuprofeni mund të ndihmojë në lehtësimin e simptomave, vëren Dr. Roskin.

“Nëse vazhdimisht po përjetoni dhimbje stomaku pas seksit, kërkoni këshillën e një profesionisti mjekësor”, shton ajo. Me poshte jane 9 shenjat.

1. Është për shkak të pozicionit të seksit që keni përdorur.

2. Ju jeni duke përjetuar thatësi vaginale.

3. Keni një kist ovarian ose pelvik.

4. Jeni në periudhën tuaj. Ne ditet afer ciklit menstrual

5. Ju keni një infeksion ose një sëmundje inflamatore të kaluar

6. Në fakt është ankth ose shqetësim.

7. Mund të keni endometriozë.

8. Ju keni një mitër të anuar.

9. Mund të keni klamidia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *