Habit mjeku i njohur: Koronavirusi duhet të ketë hyrë në Shqipëri, askush nuk mund te thote qe..

  Asnje nuk mund ta thote me siguri nese ka hyre apo jo koronavirusi ne vndin tone mirepo mjeku infeksionit QSUT  Pëllumb Pipero thote se koronavirusi duhet të ketë hyrë në Shqipëri

  Mjeku është shprehur në “Opinion” se deri më tani nuk ka konfirmim zyrtar për pacient të prekur me koronavirus në Shqipëri.

  Pipero tha se koronavirusi mund të kaloj nga një person i infektuar të një njëri i shëndosh dhe pa shfaqur simptoma. Po ashtu, mjeku tha se personalisht mendon se koronavirusi duhet të jetë futur në Shqipëri.

  Pëllumb Pipero: Fakti që në Itali pacienti i parë u zbulua pas 7-8 ditësh pais ishte shtruar në spital, do të thotë se koronavirusi ka qarkulluar 2 javë më parë në Itali. Ky është një virus që që ka periudhe inkubacioni shumë të gjatë.

  Faktet dëshmojnë që virusi mund të transmetohen nga një njeri i prekur tek një njeri i shëndosh pa pasur simptoma. Unë mendoj personalisht që koronavirusi duhet të ketë hyrë në Shqipëri, ndoshta nuk jam i saktë, mund të kem gabuar. Aktualisht nuk ka asnjë të dhen që të kemi qarkullim të shtuar në Shqipëri.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *