Habit Semi me rrëfimin e fundit: U martova me Bojkenin për të emigruar por ai …

  Banorët e dënuar nga “Vëllai i Madh” do duhet të qëndrojnë për një afat të pacaktuar në Shtëpinë e Dënimit.

  Për tu përshtatur me kushtet e reja, ato kanë nisur të diskutojnë për tema të ndryshme, një prej të cilave ishte edhe emigrimi.

  Semi tregoi se vite më parë kishte vendosur ta linte Shqipërinë, madje për ta bërë këtë përshpejtoi edhe martesën e saj me ish-partnerin e saj Bojken Lakon.

  “U fiksuam që të iknim, bëmë edhe celebrimin për këtë por Bojkeni është i pavendosur dhe ndërroi mendje”,- tha Semi.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *