Hapet kopshti zoologjik ne Tirane por njerezit cuditen nga tigri

Kopshti Zoologjik ka dy ditë që ka hapur dyert për të mirëpritur qytetarët dhe fëmijët.

Menjëherë pasi u hapën dyert shumë qytetarë vizituan Kopshtin Zoologjik dhe panë nga afër kafshët dhe shpendët e shumtë që janë në këtë kopsht.

Gjatë këtyre ditëve kanë qenë të shumtë vizitorët që kanë parë nga afër kafshët, por ajo që u ka rënë në sy është se tigri nuk ka dhëmbë.

Siç shihet edhe në foton më poshtë, tigrit i mungojnë dhëmbët. Nuk dihet pse, por qytetarëve janë habitur kur kanë parë që tigrit i mungojë dhëmbët e mëdha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *