Ja mënyrat natyrale si të hiqni kallot dhe mykun në këmbë vetëm me dy produkte

Për të kryer këtë trajtim ju duhet :

– 5 aspirina.
– Lëngu i një limoni.

Përgatitja e këtij ilaçi është shumë e thjeshtë:

Së pari shtypni aspirinat derisa të bëhen pluhur dhe shtoni lëngun e një limoni, përzieni mirë deri sa të merrni një lloj paste homogjene.

Për të përdorur këtë trajtim është e rëndësishme që këmbët tuaja të pastrohen mirë, kështu që lani ato siç duhet për të hequr çdo papastërti që ata mund të kenë.

Aplikoni pak nga pasta në kallot dhe lëreni të veprojë në zonën e prekur për 30 minuta, pas kësaj kohe hiqni atë me shumë ujë, mundësisht të ngrohtë.

Duhet të fshini ato me lëvizje rrethore dhe me ndihmën e një guri gërryes, kjo do t’ju ndihmojë të eliminoni lëkurën e vdekur dhe do të zbusë zonën e vështirë. Lajini sërish me ujë të ngrohtë dhe thajini shumë mirë.

Pas trajtimit ne rekomandojmë zbutjen e këmbëve me krem se ato priren të vuajnë nga thatësis kështu që mësohuni të vini krem në çdo ditë. Ky trajtim duhet të përsëritet dy ose tre herë në javë për të marrë rezultate më të mira dhe më të shpejta, kjo do t’ju lejojë të shmangni përhapjen e baktereve të kallos që përveçse të ndikojnë estetikisht këmbët tuaja mund të shkaktojnë parehati të tilla si kruajtje dhe erë e keqe.

Së fundmi mos harroni të përdorni çorape të pambukta dhe mbi të gjitha të kujdeseni për këmbët tuaja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *