Ja si të hiqni njollat nga rrobat tuaja shumë thjeshtë. Do te na falenderoni kur ta mesoni

Ja si të hiqni njollat e kremit të diellit nga rrobat tuaja shumë thjeshtë

MOTI po nxehet – dhe kjo do të thotë se po fillon përdorimi i krem ​​kundër diellit. Por kremi kundër diellit shpesh mund të lërë njolla të forta në rroba të cilat nuk i lan asnjë detergjent.

Gjithcka nisi nga postimi fillestar që ndezi bisedën: “Si mund ta heq kremin e diellit për fëmijë nga rrobat e mia të mira, të lutem?”

Disa ndjekës rekomanduan njomjen e pjesës së njollosur të veshjes me kristale sode dhe Fairy lëng me fërkim.

Ndërsa shumë të tjerë rekomanduan Napisan.
“Unë përdor Napisan, thjesht e shtoni në larjen e rrobave si zakonisht.”

Ndërsa ekspertja e pastërtisë shtoi: “E di që nuk është bio, por është i shkëlqyeshëm për çdo lloj njolle, thjesht e shtoni në kazan si shtesë.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *