‘Je zero si njeri si çdo gjë..’ Plas sherri në ‘BBV’,

  Donaldi dhe Iliri debatuan ashpër me njëri-tjetrin, teksa ky i fundit po iu mësonte të gjithë banorëve koreografinë e një kërcimi. Iliri i tërhoqi vëmendjen Donaldit, duke i kërkuar të mos fliste. Ai i tha se me sjelljen e tij po tregonte edukatën dhe disiplinën artistike.

  Kledi dhe Semi i dolën në mbrojtje Donaldit, duke i thënë Ilirit se po flisnin të gjithë e jo vetëm ai.

  Iliri: Mos flit se ke 1 orë që flet vetëm ti

  Donaldi: Po flas me njerëzit

  Iliri: Nuk ke të drejtë të flasësh se po bëjmë një gjë

  Donaldi: Pse të kam paguar lekët unë ty?

  Iliri: Po jo nuk ke paguar lekët, por a është kjo gjëja?

  Donaldi: Me çfarë të shqetësoj se nuk e kuptoj?

  Iliri: Po të dëgjoj që flet

  Donaldi: Po do flas, ça të bëj?

  Iliri: Këtu duket edukata jote dhe se çfarë artisti je ti

  Kledi: O Ilir ça janë këto komunikime tani?

  Iliri: Kam 1 orë që po e dëgjoj

  Kledi: Po flisnim të gjithë

  Donaldi: Ilir e di kur do ta tregoj edukatën tënde? Të martën

  Iliri: Këtu duket disiplina jote artistike dhe ça njeriu je, ti bën ironi gjithë kohës. Nuk ke respekt për asnjë nga këto

  Semi: Pse duhet të kapesh vetëm me Donaldin? Ne po flasim të gjithë

  Kledi: Të gjithë po flasim

  Donaldi: Pse po flasin të gjithë dhe ti më thua vetëm mua? Nuk e kuptoj

  Iliri: Ti po flet aty mbrapa, bën batuta

  Donaldi: Do bëj sa të jem jetën time

  Iliri: Nuk kam nerva të merrem me ty. Je zero si njeri, si çdo gjë. Je skandal

  Donaldi: Jam unë skandal? Pse? Se fola kur po flisnin të gjithë?

  Iliri: Të tjerët bëjnë pyetje, ti je zhurmues, ironik nga mëngjesi deri në darkë

  Donaldi: Të kuptoj zemra ime, ah sa e vuan ti m shpirt

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *