Kancelarja Merkel me Këtë Lajm I Gëzoi Gjithë Shqiptarët .. Danke Angela! (Video)

  Te gjithe Shqiptaret te cilet kerkojne nje jete me te mire dhe duan pune, vjen nje lajm qe i gezon te gjithe.

  Kancelarja Gjermane Me Këtë Lajm I Gëzoi Gjithë Shqiptarët.

  Qytetarët e Shqipërisë, Kosovës, Maqedonisë, Kosovës, Serbisë dhe Bosnje Hercegovinës nga 7 qershori do të munden të punojnë legalisht në Gjermani vetëm me dokumente të shteteve të tyre, respektivisht pa pasur pasaportë të BE-së.

  Ky eshte nje informacion dhe është shpallur zyrtarisht nga Merkel ku thotë se qytetarët do të mund të punojnë në vendin më të zhvilluar të BE-së dhe ky eshte nje lajm shume i mire per te gjithe.

  Kjo situatë sipas Angela Merkel, është rezultat i pan demisë Covi d-19 dhe te gjithe duhet te jemi te bashkuar.

  Per me shume shikoni videon

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *