Kengetari i njohur ne karrige me rrota dhe nuk dihet si eshte gjendja shendetsore

Dhe Elton John , 75 vjeç, u shfaq i lodhur teksa u fotografua në një karrige me rrota përpara shfaqjes së tij të planifikuar për jubilar.

Këngëtari ishte i veshur me një nga kostumet e tij të markës Gucci dhe kishte veshur një maskë për fytyrën kur mbërriti në aeroportin e Leipzig në një karrige me rrota të premten, përpara se të shkonte në shtëpi në Nice pas shfaqjes së tij.

Ai eshte i lodhur dhe ne pleqeri tashme. Por nuk dihet se si eshte gjendja e tij shendetesore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *