Kengetarja e nohur diagnositikohet me kancer ne gji. Ja reagimi i saj.

Këngëtarja e grupit Nightwish Floor Jansen nje nga zerat me te bukur te muzikes rock ka zbuluar se është diagnostikuar me kancer në gji.

Knegetarja e bëri të ditur lajmin në një letër drejtuar fansave që u shpërnda në Twitter dje (26 tetor), duke thënë se ajo u diagnostikua pak më shumë se dy javë më parë dhe do t’i nënshtrohet një operacioni sot për të hequr tumorin. “Prognoza ime është shumë e mirë,” shkroi Jansen.

“Duket se është një kancer jo agresiv, i cili duket se nuk është përhapur. Unë do të mbaj gjoksin tim. Dhe unë do të jem i lirë nga kanceri pas këtij operacioni, plus një trajtim lokal me rrezatim që do të bëhet tre muaj pas këtij operacioni, me shpresë,” vazhdoi ajo, duke shtuar se “do të dijë më shumë pas operacionit për të parë nëse kjo prognozë pozitive qëndron”.

Nuk e ndjeva kancerin, nuk e dija se ishte aty derisa unë, si një grua mbi 40 vjeç, shkova në një kontroll standard të mamografisë. Diçka që shumë vende ofrojnë, falas edhe për ata me fat.”

Keshilloj cdo femer qe te vizitohet dhe te bej vizit cdo vit pasi fati im i madh eshte se e kapa ate ne fillim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *