Kërkoi grua në emision dhe e gjeti/ Dardi nga Kosova habit me sjelljen, ja çfarë mban me vete

    Dardi është një nga konkurrentet mjaft të komentuar nga emisioni e dashurisë “It’s my love”. Nuk e gjeti dashurinë në programin që u fut për këtë arësye por fati i buzëqeshi jashtë duke u njoftuar me Agnesënme të cilën u martua pas një muaji njohje dhe shumë shpejt do të marin epitetin prindër.

    Së fundi, djaloshi ka publikuar disa pamje në lnstaStory, ku shprehet i ner vozuar me një person, që sipas tij e ka s harë e ofenduar atë.

    Në brezin e tij Dardi tregon se është duke e mbajtur një t hikë dhe me anë të statusit në video e kër cënon personin të cilin edhe e ka etiketuar.

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *