Keta janë 3 banorët e parë në BBV që po agjërojnë muajin e Ramzanit

Tashme jemi ne muajin e Ramazanit dhe nje pjese e mire e popullit shqiptar eshte duke agjeruar.

Dhe ne shtepin e BBV jane 3 banore qe po agjerojne.

23 marsi eshte dhe dita e pare e Ramazanit.

3 banoret e pare qe kane agjeruar ishin Nita, Gerti dhe Fotinia pasi mbremjen e djeshme jane zgjuar per syfyr dhe kane nisur diten e agjerimit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *