Keto 4 ushqime vijnë nga Kina, largojini nga shtëpia juaj dhe mos i konsumoni!

  Ushqimet qe vijne nga Kina ne disa raste kane qene dhe jane problem. Te gjithe duhet te behen te pasur ne menyre te shpejte dhe nuk zbatojne asnje rregull.

  SHBA kanë bërë përpjekje të mjaftueshme për të informuar publikun se ushqimi nga Kina mund të jetë i rrezikshëm

  Inspektorët e FDA thone se duhet te keni kujdes.

  4 produktet kryesore të importuara nga Kina që ju duhet te ti dini dhe te ruheni.

  1.peshku merluc
  Ato jane te rritura ne fermat e peshkut.Peshku eshte rritur me doza te larta ilacesh qe cilat i mbajne gjalle ne keto ambjente.

  2.lengu i molles
  Kina eshte me madhja ne bote ne prodhimin e pesticideve .Kinezet i sperkatin frutat e tyre me pesticide te ndaluara.Ndaj mos konsumoni lengje frutash sepse ne to nuk ka asnje perqindje lenge frutash ndaj mos i pini me.

  3.kerpudha te perpunuara
  34% e kerpudhave te perpunuara vijne nga Kina.Dhe per kerpudhat ndodh e njejta gje,perdorimi i pesticideve per rritjen e tyre.

  4.hudhra
  31% e hudhrave te shitura ne europe vijne nga Kina.Tek etiketat e shume prej tyre shkruhet”organike”,por asgje nuk eshte e verifikuar.Hudhra eshte perdorur ne shume lloje ushqimesh te perpunuara.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *