Kiara merr vendimin drastik ditën e sotme ndaj Arbanës dhe motrave Hoxha

Pas largimit nga BBV dhe bisedat pas daljes ditën e shtunë Kiara ka marrë një vendim drastik ndaj Arbana Osmanit dhe motrave Hoxha.

Eshtë bërë publike se Kiara i ka larguar nga Instagrami i saj dhe Arbanën dhe Lorin dhe Sara Hoxha.

Kjo ka të bëjë pas daljes nga BBV dhe eleminimi ditën e shtunë.

Nuk dihet se ajo i ka pas ndjekur më parë por deri tani pritet që në ditët në vazhdim të mesohet më shumë rreth këtij fakti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *