Kjo eshte familja e mrekullueshme e Armaldos ne BBV2. Foto

Qëndra e vëmendjes e të gjithë publikut kohët e fundit është padyshim spektakli “Big Brother VIP” dhe banorët e tij. E një prej tyre që ka marrë goxha dashurinë e publikut është dhe Armaldo Kllogjeri. Mëngjesin e sotëm të ftuara në “Wake Up” kanë qenë bashkëshortja e tij dhe vajza e vogël, për të folur më shumë mbi si e kanë parë ato rrugëtimin e Armaldos deri më tani.

Si e kanë parë Armaldon brenda shtëpisë?

Armaldo është i fokususar tek profesioni që ushtron dhe nuk ka kohë të mjaftueshme të bëjë këto shaka në jetën e përditshme. Jemi të befasuar nga kjo anë e tij, unë e dija që e kishte sepse është shumë pozitiv. Në fillim unë nuk isha dakord që të hynte, por e shoh që është i lirshëm, po e shijon. Po bën lojë dhe është vetvetja.

Ne i urojme fotore dhe dite te bukura ne familjen e tij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *