“Kjo që më ndodhi mua mos i ndodhtë askujt!” Efektivi i kerkon falje familjes Rasha

  Efektivi i forcave “Shqiponja”, Nevaldo H. është shfaqur i penduar në ambientet e Gjykatës së Tiranës, e cila caktoi masën e sigurisë “a rrest me bu rg”.

  Gjatë seancës gjyqësore, 31-vjeçari ka kërkuar të ishin të pranishëm edhe familjarët e Klodian Rashës, të riut që qël loi pak ditë më parë, në mënyrë që t’ju kërkonte ndjesë publikisht.

  “Kam v rarë një njeri, merrni ç’masë të doni. Dua të jetë edhe familja e tij këtu, t’ju kërkoj ndjesë publike”, ka deklaruar ai.

  Përgjatë gjithë seancës, ku u dha masa e sigurisë “ar rest me bur g”, polici nuk e ka ngritur kokën lart dhe gjatë gjithë kohës ka qëndruar me sytë poshtë.

  “Kjo që më ndodhi mua mos i ndodhtë askujt!”, është shprehur ndër të tjera ai.

  Ndërkohë, avokati i policit ka kërkuar një masë më të butë për klientin e tij për shkak se ky i fundit ka shprehur pendesë për aktin e kryer.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *