Klodian Çalamani largohet i trembur nga burgu i Fierit, ja ku e kane derguar

  Klodian Çalamani është larguar nga paraburgimi i Fierit, për t’u dërguar në atë të Vlorës.

  Shkak për transferimin e tij është bërë mundësia e ndonjë sulmi ndaj tij në burg, për shkak të krimit të rëndë që ai ka kryer.

  Çalamani ka qenë i shoqëruar nga policia e burgjeve dhe policia e rendit kur është transferuar në Vlorë, ku është shfaqur dhe i trembur.

  Gjatë ditës së sotme familjarët e të miturit qëndruan me orë të tëra në ambientet e Gjykatës së Fierit, ndërkohë që për shkak të tensionit masa ndaj Çalamanit u dha në mungesë.

  Pas qëndrimit për disa orë në ambientet jashtë Gjykatës, dhe përplasjes me punonjësit e rendit, familjarët e të miturit dolën në rrugë dhe në qendër të Fierit, për të mbledhur firma për peticion, që kërkon dënimin e Çalamanit me vdekje.

  Edhe pse në vendin tonë është i ndaluar dënimi me vd ekje, familjarët e Mateos kërkojnë me çdo kusht dënimin ekstrem të autorit.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *