Kursi i këmbimit/Ja si u kembyen valutat e huaja sot, rritet dollari, bie euro

  Sot dollari amerikan ne tregun vendass blihet me 104.10 lekë e shitet me 105.10 lekë. Në krahasim me një ditë më parë, dollari ka njohur rritje pasi ishte  103.60 lekë në blerje dhe 104.80 lekë në shitje.

  Monedha e perbashket Europiane blihet me 123.40 lekë dhe shitet me 124 lekë duke njohur një rënie të lehtë në blerje dhe një rritje, po të lehtë, në shitje.

  Franga zvicerane blihet me 113.40 lekë dhe shitet me 114.40 lekë  duke njohur rënie në krahasim me një ditë më parë kur blihej 114 lekë dhe shitej 115 lekë.

  Ndërkohë, Paundi britanik blihet me 135.50 lekë dhe shitet me 136.80 lekë duke njohur rënie në krahasim me një ditë më parë kur blihej 136 lekë dhe shitej 137.80 lekë.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *