Ky burrë hapi frigoriferin e ish-gruas së tij… ajo që gjen brenda ia theu zemrën!

  Procesi i divorcit është tepër i vështirë, sidomos kur ka në mes fëmijë të përfshirë.

  Betejat ligjore dhe ndarjet familjare mund të jenë traumatike jo vetëm për të rriturit, por për fëmijët më shumë në veçanti, prandaj është mirë që një ish-çift të jetë në kushte të mira për hir të fëmijëve.

  Një burrë ndau përvojën e tij në Facebook, e cila ka nxitur shumë admirim dhe është një shembull i shkëlqyeshëm për njerëzit e divorcuar.

  Kur ish-gruaja e tij i kërkoi të blinte ilaçet që fëmijës i nevojiteshin, ai nuk hezitoi. Babai i ri shkoi në shtëpinë e ish-gruas dhe ndërkohë shkoi të vendoste medikamentin në frigorifer, kur pa diçka që i theu zemrën.

  Duke parë atë që kishte brenda frigoriferit, babai doli jashtë për t’i gjetur zgjidhje problemit. Rezulton se frigoriferi ishte krejtësisht i zbrazët, përveç një shishe uji dhe ushqim për vajzën.

  Burri u shastis nga ajo që pa, pasi edhe pse ishte ndarë nga nëna e vajzës së tij, ai e respektonte shumë dhe mbante kujtime të vyera nga marrëdhënia e tyre.

  Kështu që ai vendosi të shkonte në supermarket dhe të blinte ushqime për të.

  Pastaj, ai vendosi të shkruajë një postim në Facebook për të ndarë përvojën e tij dhe për të bërë që disa njerëz që mund të kalojnë nëpër situata të ngjashme të reflektojnë:

  “Ish-gruaja ime punon shumë, dita e saj është e gjatë dhe e vështirë dhe ajo është edhe një nënë e shkëlqyer, ajo gjithmonë është kujdesur për vajzën tonë të ëmbël.

  Ajo kujdeset që të paguajë qiranë dhe faturat e saj, energjinë elektrike, ujë, telefon, etj. Sot ajo më kërkoi të blija një ilaç për vajzën tonë dhe për fat të mirë e bëra menjëherë.

  Gjithashtu desha të siguroheshin se kishin ushqim të mjaftueshëm për dy javët e ardhshme dhe megjithëse nuk jemi më së bashku, kjo nuk do të thotë se nuk më intereson ajo apo që nuk duhet ta ndihmoj kur ajo ka nevojë për të.

  Unë di vetëm se nëse ajo është në rregull, vajza ime do të jetë shumë në rregull dhe kjo më bën të lumtur dhe të relaksuar.

  Të shqetësohesh vetëm për fëmijët dhe jo për atë që ju dha mundësinë që të bëheni prind në radhë të parë, është që të mendosh dhe të veprosh me papjekuri. Është koha për të reflektuar dhe menduar mirë, është koha të marrim përgjegjësitë që na përkasin“.

  Është padyshim një gjest i bukur. Kjo vajzë është shumë me fat që ka një baba të tillë fisnik.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *