Lajm i bukur. Fiton betejen me jeten Biorni i Vogel në Maternitetin “Koço Gliozheni”

Stafi i shërbimit të terapisë intensive në Maternitetin “Koço Gliozheni” kanë bërë një punë fantastike që Bjorni i vogël, të fitojë betejën për jetën🧑‍⚕️🤱🙏

😇Pas ditëve të vështira në terapinë intensive, nën kujdesin shembullor të mjekëve dhe infermierëve, Bjorni dhe bashkë me nënën e tij, janë kthyer shëndosh e mirë në shtëpi.
#Jetëtëgjatë ❤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *