Luftoi për 2 vite me sëm undjen, vjen lajmi i rëndësishëm për aktorin Mirush Kabashi

    Aktori i madh i skenës shqiptare, Mirush Kabashi, kishte rreth dy vite që luftonte me një së mundje të rëndë. Lajmin e dha një punonjëse spitali, e cila publikoi në maj të këtij viti një foto me aktorin e madh. Ata ndodheshin në ambientet e spitalit ku aktori ishte në një karrige me rrota dhe dukej qe aktori i njohur nuk ishte aspak mire.

    Mjeshtri i madh sapo kishte dalë nga një seancë radioterapie, pasi vuante prej dy vitesh nga një së.mundje e rëndë. Ajo që të bën përshtypje është fakti që aktori i madh, sot 72 vjeç, nuk e ka humbur besimin dhe shpresën, sepse edhe në atë gjendje, ai pozon duke buzëqeshur.

    Por çfarë bëhet sot pas disa muajsh me të madhin Mirush Kabashi? Përgjigjen mund ta merrni nga kjo foto e bërë pak ditë më parë në rrugët e Tiranës nga paparazzi ynë. Siç mund ta shikoni nga fotoja, duket se shëndeti i aktorit është përmirësuar dukshëm. Ne i urojme aktorit sherim sa me te shpejte

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *