Martohen Matias Novoa dhe Isabella Castillo, pamjet nga dasma

  Dy aktorët e telenovelave që janë transmetuar edhe tek ne, Matias Novoa dhe Isabella Castillo kanë bërë një dasëm të veçantë. 

  Çifti u martua larg luksit por me siguri kjo ishtë një dasme tepër e veçantë.

  Ceremonia u krye në pyll fillimisht dhe më pas e festuan me miqtë e familjarët në një shtëpi druri, të mbuluar me lule.

  Shihni fotot më poshte se sa e vecante ishte

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *